Ønsker du være vognmand?

Hvis du ønsker at blive vognmand hos SafeNcare til erhvervsmæssig persontransport, er der nogle krav, der skal opfyldes inden man kan blive godkendt.

Her på siden kan du læse meget mere om det. Og har du allerede kendskab til det og ønsker et samarbejde med os. Så skal du udfylde formularen her på siden.

Flere gode grunde, hvorfor være en vognmand

 • Du er din egen chef
 • Du har mulighed for at tjene mange penge
 • Du hjælper andre
 • Ingen arbejdsdag er ens 

  Krav til (taxi) vognmænd

  Læs mere på www.taxilov.dk/

  • Det er krav alle chauffører har gennemført og bestået BAB 1 & 2
  • Det er et krav at alle der kører liftvogn har gennemført og bestået BAB 3
  • Det gamle kursus “Befordring af bevægelses hæmmede” kan give merrit for Bab modul 3.
  • Det er et krav, at alle chauffører skal have gennemført og bestået modul 4 senest 5 år efter gennemførsel af modul 2.

   

   Vognmand hos SafeNcare ApS 

  Her på siden kan du læse om fordele ved at være vognmand hos SafeNcare ApS.

  Opstart af virksomhed

  Ønsker du at starte som selvstændig vognmand, men ved ikke hvordan man gør. Så kan du være hel rolig. Vi hjælper dig igennem hele processen.

  Det administrative

  At passe sin forretning og samtidig holde styr på det administrative, kan for nogle være en stor byrde. Den byrde forsvinder, når du er vognmand hos os.

  Tjen gode penge

  Som underleverandør hos os har du mulighed for at tjene gode penge. Du bestemmer selv, hvor meget du vil køre. Jo mere du kører, desto mere vil du tjene.

  Fast pladsleje

  Når du er på kontrakt med os, betaler du en fast pladsleje. På den måde, er der ingen forudsete udgifter. Og du har en bedre oversigt over din økonomi.

  Værkstedsaftaler

  Som underleverandør hos os får du en masse gode værkstedsaftaler, som gør, at du sparer en masse penge på dine værkstedsregninger. Uanset hvilke type bil du får, er der lavet en god værkstedsaftale.

  Køb af bil

  Det skal være sjovt at være underleverandør hos os. Derfor får du de bedste bilpriser, når du handler bil via vores samarbejdspartnere! Uanset om det er med eller uden udbetaling. Så står de klar til at hjælpe dig!

  Udstyr i bilen

  Når du køber en bil via vores underleverandør, får du en bil, der er køreklar. Alt påkrævet udstyr, er monteret i bilen, når du modtager bilnøglen.

  Udstyr & teknologi

  Det er krav at alle biler er udstyret med GPS-Tracker og en håndholdfri mobiltelefon. Vi har udviklet egne apps, som gør, at du kan overvåge din bil direkte fra mobilen.

  Arbejdstøj/ påklædning

  Der er krav til chaufførens påklædning. Hos vores samarbejdspartner kan du købe chaufførpakke, som sikrer, at du kører med korrekte påklædning.

  Revision

  Det skal være nemt! Derfor har vi gjort sådan, at alle dem, der kører for os har samme revisor. Det sikre en stabilt og korrekt resultat. Og ikke mindst, slipper du for bekymringer.

  Brændstof rabatter

  Det kan være dyrt, når man kører så mange kilometer om dagen. Men heldigvis har vi gode rabataftaler, hvor du sparer en masse penge på brændstof.

  Apps & Digitalisering

  At være vognmand hos os skal være nemt! Derfor har vi udviklet flere apps, som gør din hverdag nem og hyggelig. Alt fra at overvåge sin bil til at se sin køre plan flere dage frem. Det er nemt!

  Løn til chaufføren

  Det er krav at timesedler skal være i digitalform. Derfor har vi udviklet en app som opretter alt fra arbejdsskema til lønsedler – bare med ét klik!

  Reservevogn

  SafeNcare ApS stiller vores reservevogne til rådighed for vores underleverandører, når deres bil er på værksted. Det gør, at man som vognmand kan fortsat arbejde imens egen bil er på værkstedet.